De Siemens Home Connect oven is de slimste oven van dit moment. Het komende jaar gaan er steeds meer apparaten in huis op het internet aangesloten worden. Naast bijvoorbeeld verlichting, stofzuigers, radio en tv, ook keukenapparatuur! De Siemens Home Connect oven is aan te sluiten op je Wifi-netwerk. Met je smartphone of tablet kun je vervolgens je oven op afstand bedienen.

siemens home connect

Handig is dat veel programma’s vooraf zijn ingesteld en dat je nieuwe instellingen gewoon via een update kunt verkrijgen. Ook staan er veel gerechten in zodat je niet zelf hoeft na te denken over de instellingen maar dat de juiste instellingen gewoon worden geselecteerd aan de hand van het gekozen gerecht.

Meer apparatuur van Siemens Home Connect

Home Connect van Siemens is niet alleen beschikbaar voor de oven. Siemens introduceert namelijk een heel apparatenprogramma met Siemens Home Connect. Met één app bedien je hiermee je koelkast, vaatwasser en wasmachine. Hiermee wordt je keuken wel heel slim!

Wil je de oven eens testen? Bezoek dan de showroom van Van Wanrooij. Dit is de eerste showroom van Nederland waar je de Siemens Home Connect oven kunt testen.