Apparatuurmerken Whirlpool en Bauknecht beschikken over een award winnende nieuwe afwerking voor hun apparaten. Keukenapparaten met het zogenaamde iXelium behouden hun glanzende uiterlijk door middel van een speciale nanotechnologie. Traditionele afwerkingen kunnen dof worden of verkleuren door blootstelling aan hoge temperaturen tijdens bijvoorbeeld het koken terwijl het gebruik van schuurmiddelen en sponzen krassen veroorzaken en het oppervlak oxideren. iXelium daarentegen behoudt ook na verloop van tijd zijn glans, laat geen vingerafdrukken achter en laat geen vuil kleven. Een nieuwe keuken met allemaal iXelium keukenapparaten geven je keuken een zeer strakke uitstraling die een lange tijd behouden blijft. Bekijk het filmpje van iXelium Whirlpool hierboven en de verschillende keukenapparaten van Bauknecht hieronder.

iXelium afzuigkap

Bauknecht biedt een speciale decoratieve afzuigkap in een omgekeerde T-vorm. Door het iXelium oppervlak laten laten kookdampen geen sporen achter en is de afzuigkap zeer eenvoudig schoon te maken. Ga je voor een iXelium afzuigkap? Kijk dan naar de afzuigkappen van Bauknecht met in het artikelnummer “IXL” zoals de Bauknecht DBR 5890 IXL.

Gaskookplaat

De iXelium gaskookplaat van Bauknecht is zeer efficiënt door een nieuwe verbrandingstechniek. De vlammen zijn namelijk verticaal. Hierdoor wordt de energie doelgericht naar de pan gebracht en wordt er minder C02 uitgestoot. De kookplaat TGZ 5758 IXL van Bauknecht is de enige kookplaat die volledig is voorzien van iXelium pannendragers en branders.

ixelium gaskookplaat

Vlammen van de iXelium gaskookplaat die verticaal omhoog gaan

Compacte inbouwovens

De inbouwovens zijn compact en zeer geschikt voor bijvoorbeeld een kleine keuken. Daarbij zijn deze er in verschillende uitvoeringen. Denk aan een combi-magnetron of combi-stoomoven.
Wens je naast de combi-stoomoven of de combimicrogolfoven ook een oven, maar heb je geen ruimte beschikbaar? Geen probleem. Beide apparaten beschikken over turbo hete lucht en kunnen dus ook als een normale oven gebruikt worden.

ixelium ovens

iXelium compacte inbouwovens