Bora afzuiging is een revolutie!

We horen steeds meer Bora afzuiging voorbij komen als er gesproken wordt over nieuwe afzuigtechnieken. De Bora afzuiging kan misschien wel eens een revolutie zijn op het gebied van afzuiging. Niet zo gek want Bora afzuiging is uniek doordat de afzuiging direct in het keukenblad verwerkt is. Overladen met prestigieuze prijzen zoals de Red Dot Product Design Award en de Plus X Award, timmert Bora inmiddels aardig aan de weg. Hieronder 5 voordelen van Bora afzuiging.

1. Geen belemmering van het zicht

Bij een afzuigkap denken we over het algemeen toch aan een RVS kolos in de keuken. Vaak niet het mooiste onderdeel in de keuken, vooral niet bij een kookeiland. Een kookeiland is open en het laatste wat je daarbij kunt gebruiken is een afzuigkap die deze openheid blokkeert. De Bora afzuiging is verwerkt in de kookplaat waardoor de afzuiging op het eerste gezicht nauwelijks zichtbaar is. Ideaal, voor een kookeiland of open keuken.

2. Geen kookdampen in de keuken

Wat de Bora afzuiging uniek maakt is dat de kookdampen direct worden afgezogen wanneer deze de pan verlaten. Hierdoor verdwijnen er geen kookdampen met vetdeeltjes in de keuken zoals bij de traditionele afzuigkappen wel het geval kan zijn. Minder vetdeeltjes in de keuken en geen aangeslagen brillen meer dus!

Bora afzuiging

Bora afzuiging

3. Bora afzuiging is stiller

Bij een traditionele afzuiging bereikt zo’n 70 dB(A) onze oren. Bora afzuiging maakt op de hoogste stand zelfs nog minder geluid dan het
bakken van een steak. Dit is te danken aan de goed uitgekiende technologie, die werkt op stille motoren die bovendien in de plint van de keuken zijn geïntegreerd. Dus niet op hoofdhoogte. Dankzij de geïntegreerde geluidsdemper wordt het gegenereerde geluid nog extra gedempt.

4. Makkelijk in onderhoud

Afzuigkappen schoonmaken is al een heel probleem op zich: het is duur, tijdrovend, vaak niet mogelijk zonder het gepaste gereedschap en het resultaat is een groot vraagteken. Bij Bora afzuiging is dit niet het geval. De drie bewegende onderdelen haal je heel eenvoudig met de hand eruit en plaats je direct in de vaatwasmachine. Erg handig!

5. Te combineren met verschillende kookplaten

Bora afzuiging is mogelijk in zowel keramische, inductie- als gaskookplaten en een teppan yaki. Hierbij worden inbouw en opbouw varianten aangeboden. Ga je op zoek naar de prijs van een Bora afzuiging? Vergeet dan niet dat je dus een kookplaat en een afzuiging in één hebt.

Test de Bora afzuiging in onze showroom!

In de showroom is de Bora afzuiging aangesloten in een keukenopstelling. Je kunt de Bora dus zelf testen! Kom gerust eens langs in de showroom in Waardenburg!