Een keuken met kookeiland is een veel gekozen keukenopstelling. Dit heeft alles te maken met de trend waarbij de keuken betrokken wordt bij andere ruimtes zoals de woonkamer. Waar voorheen allemaal kamertjes gecreëerd werden ontstaan er nu grote leefruimtes. Voor een keuken met kookeiland heb je niet perse een grote ruimte nodig. We laten je 25 voorbeelden zien van keukens met kookeiland. Van groot tot klein.

Ontwerpen van keuken met kookeiland

keuken met kookeiland

schiereiland

moderne eiland keuken

lijntekening-keuken-eiland

keukenontwerp

keuken-appartement

keuken met kookeiland

grote-eiland-keuken

grote-eilandkeuken

grote keuken met kookeiland

voorbeeld eiland keuken

eilandopstelling

eiland keuken

eiland keuken

kookeiland

eiland-keuken-modern

eiland-keuken-klassiek-modern

klein eiland

eiland-keuken-appartement

luxe eiland keuken

eiland keuken

hoekkeuken eiland

3D-tekening-eiland-keuken

ontwerp keuken eiland

ontwerp eiland keuken

Voorbeelden klein kookeiland

Heb je een kleinere ruimte tot je beschikking en wil je toch een kookeiland creëren? Voor een kleinere ruimte is er vaak meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Hieronder een aantal voorbeelden van een klein kookeiland.

klein kookeiland

klein kookeiland

klein kookeiland

Een eigen kookeiland?

Bedenk bij het kopen van een nieuwe keuken eerst welke stijl bij je past. Modern, landelijk, trendy? Zoals je in de voorbeelden hierboven wellicht al opvalt kiezen nog steeds heel veel mensen voor een een moderne witte keuken met een zwart keukenblad. Er is natuurlijk veel meer mogelijk. Met andere keukenfronten, grepen en een keukenblad creëer je al snel een unieke keuken met kookeiland. Past de landelijke stijl meer bij jou? Bekijk dan ook eens de video over het samenstellen van een landelijke keuken.
Ben je op zoek naar nog meer voorbeelden van een keuken met kookeiland? Bekijk dan de verzameling van kookeilanden op Pinterest of bezoek de showroom!

Tip! Beschik je over een grote keukenruimte? Bekijk dan ook eens de voorbeelden van een kookeiland met tafel! Deze opstellingen zien we steeds vaker in de Nederlandse woningen.