Stoere keukens hebben een robuuste straling. Deze wordt gecreëerd door een combinatie van natuurlijke materialen en in verhouding forse afwerkingen zoals grote grepen, een groot kader in het keukenfront of een dik keukenblad. Denk dus aan een houten keuken met een dik betonnen of betonlook keukenblad. Een stoere keuken is alles behalve strak en er mogen dus ook gerust oneffenheden in voorkomen. Hoogglans, design, en minimalistisch zijn termen die absoluut niet in de buurt komen van de stoere keukens.

Vaak hebben stoere keukens een donkere kleur. Een witte keuken kan, maar combineer het dan met de natuurlijke en/of donkere materialen. Een stoere keuken past perfect in een industrieel of landelijk interieur. Vaak zie je bij een stoere keuken een groot landelijk fornuis zoals in deze video.

Voorbeelden stoere keukens

stoere keukens

stoere keukens

stoere keukens

stoere siematic keuken

stoere keukens

3ed2480951f6d6804a09c266846d7401[1]

Een eigen stoere keuken?

We helpen graag met het samenstellen van je nieuwe stoere keuken. Bezoek hiervoor onze showroom in Waardenburg. Je kunt hier zelf inspiratie op doen en samen met een adviseur een nieuwe keuken samen stellen. Altijd passend binnen je situatie en binnen je budget. Neem bij interesse en/of vragen gerust eens contact op.