Een kleine hoekkeuken is een veelvoorkomende keukenopstelling in Nederland. Wanneer je eenmaal voor deze opstelling hebt gekozen zijn er toch nog veel mogelijkheden om jouw kleine hoekkeuken uniek te maken. Houdt bij het indelen van de kleine hoekkeuken altijd rekening met de 5 keukenzones. Deze worden voor iedere opstelling op dezelfde manier ingedeeld en geven je een perfecte praktische keukeninrichting. Lees meer het praktisch indelen van je keuken in het artikel Tips voor een praktische keukeninrichting.

Foto’s kleine hoekkeuken

kleine hoekkeuken

kleine moderne hoekkeuken

kleine hoekkeuken keller

kleine-hoekkeuken-wit

kleine-hoekkeuken

ontwerp kleine hoekkeuken

ontwerp-kleine-hoekkeuken

Voor nog meer voorbeelden van een hoekkeuken kijk je op Pinterest (kleine keuken, hoekkeuken) of bezoek je de keuken showroom waar er een persoonlijk 3D ontwerp wordt gemaakt. Met het ontwerpen van je keuken kun je zelf ook al beginnen op deze website, met de gratis ontwerptool.

Tip! Bepaal voor jezelf eerst de uitstraling die jouw nieuwe keuken moet hebben. Welke stijl? Modern? Of juist landelijk? De stijl die je kiest is altijd toe te passen in jouw hoekkeuken. Als je voor jezelf duidelijk hebt welke stijl en welke opstelling je nieuwe keuken moet krijgen is het een kwestie van het luxe-niveau afstemmen op je budget. Hiermee ben je verzekerd van een keuken die bij jouw én je budget past!