SieMatic is een toonaangevend keukenmerk en staat voor hoogwaardige designkeukens. De keukens van SieMatic zijn ontwerpen in de zogenaamde lifestyles. De SieMatic lifestyles van dit moment zijn Inside, Pure, Classic en Urban. Die laatste, SieMatic Urban, is een lifestyle die klassieke en moderne designelementen combineert. Met actuele, karaktervolle stijleigenschappen; warm en gezellig, levendig en jong. De lifestyle is in de showroom uitgewerkt in een compleet ingericht stijlhuis. Hieronder laten we zien hoe de SieMatic Urban lifestyle wordt gecreëerd en geven we je inspirerende voorbeelden.

De achtergrond van SieMatic Urban

De SieMatic Urban lifestyle komt niet zomaar uit de lucht vallen. De interieurarchitecten ontdekten nieuwe levensruimtes in de Nederlandse steden en maakte daar attractieve woningen van. Het zijn de industriële gebouwen die nu ontspannen woonruimtes zijn geworden. De onpersoonlijke architectuur van een voormalige industriehal biedt veel speelruimte om van het leven te genieten, de natuur dichterbij te halen en met familie en vrienden te koken en te genieten. Kenmerkend zijn persoonlijke meubelen zie zich flexibel laten samenvoegen.

siematic urban keuken

SieMatic Urban buffetkast

In het stadsleven kom je veel geschiedenis tegen. Ook in de keuken. SieMatic heeft een traditioneel meubel opnieuw geïnterpreteerd: het keukenbuffet. Dit vrijstaande meubelstuk vormt een
karakteristiek element van SieMatic Urban. De vorm van de taps toelopende, afgeronde zijpanelen geeft het zijn onmiskenbare silhouet. Het is leverbaar in alle SieMatic materialen en in alle kleuren van het SieMatic Color System. Afhankelijk van de kleuren en materialen, kan het ontwerp van het interieur harmoniseren of juist een duidelijk contrast bieden.

Hoge keukenkasten

De hoge keukenkasten zijn geschikt voor verschillende functies. De kasten zijn leverbaar in talrijke combinaties met onder andere diverse breedtes, gesloten deuren, open legborden en/of vitrinedeuren. Uitvoerbaar met oven, vaatwasser en koelkast. De terugkerende sokkel versterkt de uitstraling van het vrijstaande meubel.

SieMatic Urban keukenvoorbeelden

We kunnen nog lang doorgaan over de perfect doordachte ontwerpkeuzes in de SieMatic Urban lifestyle maar de foto’s spreken voor zich. Laat je hieronder inspireren door prachtige SieMatic Urban keukenopstellingen.

Wil je nog meer lezen over SieMatic Urban? Download dan de brochure op de website van SieMatic.