next125 keukens stralen design en luxe uit. Uitmuntend en duurzaam geproduceerd. En dat voor een verrassend aangename prijs. Dat is de filosofie van next125. Het merk heeft al verschillende awards mogen ontvangen voor de bijzondere design elementen zoals de kooktafel met schuine poten en de hangende keukenkasten. We zetten de verschillende elementen van next125 voor je op een rijtje.

next125 kooktafel

De kooktafel is een uniek element van next125. We zien steeds meer open keukens en de keuken wordt hiermee een plek waar we steeds meer tijd in doorbrengen. Niet voor niets komen keukenfabrikanten steeds meer met andere meubelen dan keukenkasten. Hiermee kun je namelijk de hele keukenruimte in dezelfde stijl inrichten. next125 ontwikkelde een kruising tussen een tafel en een kookeiland; de kooktafel. Een eyecatcher in de keuken, met schuine poten en een vlak ingebouwde kookplaat is het een strak element. Ideaal voor de moderne open keuken.

Wandhangende keukenkasten

Met de hangende keukenkasten kun je de keuken laten zweven. Een overtuigend concept dat zorgt voor nieuwe mogelijkheden en ontwerpers een opening biedt naar nieuwe creatieve keukens.
Voordelen zijn, naast het unieke design, dat er geen plint nodig is en je makkelijk onder de kasten kunt schoonmaken.
next125 wandhangend

next125 cube

Bij een strakke design keuken is alles opgeborgen en staan er geen spullen op het aanrecht. Met dat doel heeft next125 het cube syteem bedacht. Een opbergsysteem voor aan de wand, wat naast zeer functioneel ook nog eens zeer mooi is. Voor vrijwel ieder keukenproduct is een passende cube ontworpen. Bijvoorbeeld:

  • Cube Keukenrol
  • Cube Schalen
  • Cube Messenblok
  • Cube Hakenlijst
  • Cube Stopcontact
  • Cube Kruidenregaal

next125 bar

De next125 is ideaal voor een snel ontbijt of de kleine snack tussendoor, erg populair om lekker toe te kijken hoe je wederhelft iets voorbereidt of kookt en om samen te proeven of de wijn ook wel goed past bij het geplande etentje met vrienden.

next125 in het echt bewonderen? Bezoek dan eens de showroom!