Luxe kookeiland

Ben je op zoek naar een keuken met kookeiland? Misschien spreekt deze keuken je dan aan. De moderne keuken van het merk Schröder is helemaal van deze tijd en beschikt over luxe inbouwapparatuur. Hieronder meer foto’s met tekst en uitleg.

kastenwand

Prachtige kasten wand met greeploos, gefineerde, keukenfronten

Kastenwand

De grote kastenwand beschikt over servieskasten met veel opbergruimte. De kasten zijn greeploos en uitgevoerd in de kleur Graphit. Het is een gefineerd eiken front, prachtig in combinatie met de luxe inbouwapparatuur en het witte kookeiland.

luxe inbouwapparatuur

Luxe inbouwapparatuur

Luxe inbouwapparatuur

De keuken is met de luxe inbouwapparatuur van alle gemakken voorzien. De apparatuur van het merk Miele bestaat onder andere uit een combi-stoomoven en een inbouwkoffieautomaat. Daarnaast kan een inductiekookplaat natuurlijk niet ontbreken en is voor de afzuiging gekozen voor een plafondunit. Op deze manier is de afzuigkap prachtig weggewerkt in het plafondelement. Ideaal voor een kookeiland. Geschikte alternatieven voor een kookeiland zijn de Downdraft afzuigkap en het nieuwe systeem van Bora, waarbij de afzuiging in de kookplaat is verwerkt.

tafel aan de keuken

Eén groot geheel door tafel aan de keuken

kookeiland

Moderne keuken met kookeiland