Lapitec is het nieuwste van het nieuwste als het gaat om keukenbladen en wordt gezien als hét ultieme keukenblad. Wanneer je een nieuwe keuken gaat kopen let je bij het keukenblad op een aantal punten:

  • Krasvast
  • Zuurbestendig
  • Vlekbestendig
  • Hittebestendig

De fabrikant van Lapitec beweert dat het blad voldoet aan al deze aandachtspunten. Bekijk de video waarin we dit testen! De resultaten zijn verbluffend. Lapitec krast niet, is echt hittebestendig en er trekken geen vlekken in het keukenblad.

Wat is Lapitec?

Lapitec is een keukenblad van 100% porselein-keramiek. Het keukenblad is door en door gekleurd waardoor het een natuurlijke uitstraling krijgt. Het blad is 12 mm dik en kan met een rand tot 100 mm dik worden afgewerkt. De platen worden vervaardigd in Italië, op een milieuvriendelijke manier. Het materiaal wordt bovendien gefabriceerd uit natuurlijke bestanddelen waardoor het ook 100% recyclebaar is. De Lapitec collectie bestaat op dit moment uit acht kleuren:

lapitec_KLO_Arabescato_Perla_S_-107x107

lapitec_KLO_Bianco-Polare-_L_-107x107

lapitec_KLO_Nero-Antracite-_V_-107x107

lapitec_KLO_Ebano-_V_-107x107

lapitec_Grigio-Piombo-_L_-107x107

lapitec_Grigio-Cemento-_S_-107x107

lapitec_Bianco-Crema-_S_-107x107

lapitec_KLO_Arabescato_Corallo_S_-107x107

Onderhoud

Bij normaal gebruik hoef je het blad slechts af te nemen met een natte doek. Vlekken kun je met een sopje of eventueel Cif (zonder citroen) verwijderen en kalkplekken kun je behandelen met natuurazijn. Let op, gebruik nooit harde schuurmiddelen of agressieve chemische producten. Dit zul je bij eventueel morsen direct moeten verwijderen om schade te voorkomen. Bij aankoop van het Lapitec blad ontvang je een boekje met praktische informatie over het gebruik en onderhoud.

Lees meer over Lapitec op de website van de fabrikant of bekijk het keukenblad in de showroom.