Ben je op zoek naar landelijke woonkeuken voorbeelden? Over het algemeen zijn er twee keukenstijlen. Ga je voor modern of landelijk? Natuurlijk zijn er wel varianten zoals design, trendy, klassiek, etc. maar deze zijn allemaal onder te brengen bij deze twee “hoofdstijlen”. Waar vroeger de keukens werden afgesloten van andere ruimtes in het huis en eigenlijk puur functioneel was, zie je nu juist open keukens of zogenaamde woonkeukens. Vanzelfsprekend zijn deze ook in de landelijke stijl te realiseren. We laten je voorbeelden zien van de landelijke woonkeuken.

kookeiland landelijk

Landelijke keuken met een kookeiland van 3 meter breed. De combinatie van het keukenblad, de grepen, de lijnen in de keukenfronten en de keukenvloer maken deze landelijke woonkeuken compleet. Let ook op de keukenkraan met een hoge ronde uitloop.

 

landelijke-keuken

Landelijke open keuken van het merk Huyscollectie. Betonlook keukenblad in combinatie houtlook keukenfronten. Natuurlijk zijn de keukengrepen in deze landelijke keuken de finishing touch.

 

landelijke siematic keuken

Open landelijke keuken van het merk SieMatic. Keukenfronten met een kader en landelijke keukengrepen. Het behang en keukenmeubels zijn in deze keuken bepalend voor de landelijke uitstraling.

 

landelijke witte keuken

Landelijk kookeiland door voornamelijk de lijnen in het keukenfronten. De keukenfronten zijn in deze keuken bepalend voor de landelijke uitstraling.

 

landelijke-woonkeuken-01

Combinatie van landelijk en moderne woonkeuken. Moderne meubels, een strakke keuken, maar wel met landelijke details en kleuren.

 

landelijke woonkeuken

Landelijke woonkeuken. Compleet maatwerk en voorzien van luxe inbouwapparatuur.

 

landelijke-woonkeuken-rtl-wonen

landelijke woonkeuken

Prachtige luxe landelijke keuken!

landelijk kookeiland

luxe-landelijke-keuken

moderne landelijke keuken

landelijke showroomkeuken

siematic landelijke keuken

Landelijke woonkeuken samenstellen?