Binnenlade in je nieuwe keuken

Een binnenlade geeft je extra opbergruimte in de keuken. Wie wil dit nu niet? Extra opbergruimte is geen overbodige luxe. Een slimme planning en optimale kastkeuze zijn van het grootste belang bij het samenstellen van je nieuwe keuken.

Extra opbergruimte met een binnenlade

In de keuken worden vaak brede en hoge lades toegepast. Vaak in combinatie met een front dat hoger is dan keukenlade zelf. Dit betekent dat er veel loze ruimte ontstaat. Dit kun je mooi opvullen met een extra binnenlade. Denk hierbij bijvoorbeeld een lade voor bestek of werkbestek of wellicht extra ruimte voor kruidenpotjes. Je creëert hiermee veel extra opbergruimte in de hoge keukenlades!

binnenlade keuken

Meer opbergruimte in je keuken met een binnenlade

Een binnenlade in verschillende uitvoeringen

De binnenlade kun je eenvoudig vast- en losklikken van het keukenfront. Het interieur van zo’n lade kent verschillende afwerkingen en luxe niveau’s. Hier zie je een vrij simpele maar functionele kunststof bestekbak. Ook de binnenlade is uit te voeren met hetzelfde dempingsysteem als voor de andere lades.

binnenlade keuken

Een binnenlade van een SieMatic keuken

Binnenlade van een SieMatic keuken

Dan is er nog de meer luxe indeling van keukenmerk SieMatic. Deze bieden een indeling van kastanjehout of aluminium. Daarbij kun je kiezen voor een houders voor je bestek of kruidenpotjes en een matje op de bodem dat het schuiven van de inhoud tegengaat. Denk daarnaast ook aan apartje vakjes en usb-aansluitingen voor je smartphone. Dit is naast functioneel ook nog eens erg mooi!