De SieMatic Urban staat in het teken van stedelijk design. Speciaal voor de liefhebber van een levendig stadsleven. Of het nu gaat om een appartement, een loft of een penthouse; de SieMatic Urban past in iedere stadswoning. De Urban is dus niet zomaar een keuken. Het is een lifestyle. SieMatic biedt naast de lifestyle Urban ook de lifestyle Pure en de lifestyle Classic aan.

Verschillende niveau’s

SieMatic Urban kenmerkt zich door het gebruik van verschillende materialen, kleuren en niveau’s. Dit maakt het speels én functioneel. Denk aan een lage bar waar je kunt ontbijten en waar de kinderen aan kunnen knutselen en kleuren, of een keukenblad in verschillende niveau’s zodat de functies van de keuken duidelijk worden gescheiden.

siematic urban

Deze keuken is meer dan ooit de centrale leefplek in huis. Uitgerust met een laadstation voor tablets en smartphones en een geïntegreerde USB-aansluiting, leent SieMatic Urban zich bijvoorbeeld ook goed voor een dagje thuiswerk.

siematic urban keuken

Materialen met textuur

Wat de materialen betreft, zoekt Urban de natuur op: van een robuust werkblad uit graniet, 14 cm dik, tot regalen in donkerzwart eiken. Er zijn verschillende kleurtinten met elkaar te combineren maar contrasten zijn er net zo goed: (open) lades in een lichte kleur versus een donkere corpus of omgekeerd.

siematic urban open lades

Buffetkast

Bijzonder is de SieMatic buffetkast uit de Urban collectie. Geïnspireerd op de buffetkast zoals we deze van vroeger nog kennen. Deze buffetkast kan alle keukenfuncties aanbieden; van spoelen, koken en koelen, tot het zetten van koffie en opbergen. Dit alles in een vernieuwend, tijdloos en elegant design. De buffetkast is naar keuze leverbaar in verschillende uitvoeringen, zowel open als gesloten. Ook voor toepassing in andere ruimtes in huis.

siematic urban buffetkast

Kruidentuintje

Het kruidentuintje van SieMatic kennen we al. We brengen het hier toch nog onder de aandacht omdat dit helemaal bij de Urban collectie van SieMatic past. Woon je in een stad, dan heb je buiten vaak minder ruimte voor een eigen kruidentuin. Met de open regalen van SieMatic is de kruidentuin echter opgenomen in het ontwerp van de keuken. Deze kun je mooi aan de rand van het kookeiland plaatsen of juist tegen de achterwand van de keuken aan.

siematic urban

Blader door de SieMatic Urban brochure op de website van SieMatic.